Impuls  Massasje

BEDRE HELSE OG LIVS KVALITET

Blogg

Det er viktig å drikke vann etter massasjen ! !

Skrevet den


Hvorfor får du alltid beskjed av massøren om å drikke masse vann etter behandling?

Etter en halvtime under varme, sterke hender i et velduftende rom, er ofte det første du får høre: Nå må du drikke masse vann.

Klassisk massasje er ifølge Impuls massasje på Solstråla studio i Åros en relativt dyptvirkende behandling som stimulerer blodsirkulasjonen i kroppen til å løsne og fjerne avfallstoffer som ligger lagret i bindevev og muskulatur.

Disse avfallstoffene fungerer som et slags "lim" mellom muskelfiberne og hindrer sirkulasjonen i området til å fungere som normalt. Ved en dyp klassisk massasje, vil den økte blodgjennomstømningen føre til at avfallstoffene fraktes ut til lymfesystemet hvor de transporteres videre for utskillelse fra kroppen, forklarer klinikken.

Det blir derfor ganske viktig å drikke tilstrekkelig med vann etter behandling, for å øke nettopp denne utskillelsen.

Trenger mer forskning

Forskning viser at massasje er nyttig for mange typer plager, alt fra angst til forstoppelse. Men når det gjelder giftstoffer i blodet, finnes det foreløpig ingen forskning som klart viser hvordan massasjen påvirker disse.

Vann er ikke bare viktig for livet på jorda, det er viktig for helsa, og det er ofte knyttet til kroppens evne til å kvitte seg med giftstoffer. Vann hjelper nyrene til å behandle giftstoffer og næringsstoffer. En velhydrert kropp transporterer dessuten oksygen til alle cellene.

Så om forskerne ikke har fått bevist det enda - det er nok gode grunner til å ta imot det vannglasset etter massasjen likevel.


Kategorier: Ingen

Publiser en kommentar

Ops!

Oops, you forgot something.

Ops!

Ordene du tastet inn matchet ikke teksten. Prøv igjen.

2 kommentarer

Svar sharTar
13.52 Een 27. April 2019 
Want to safely Share songs from any computer to mobile gadget? Check out SHAREit Share&Transfer APP! It works on Computers and Android gadgets, very easy in use and user-friendly. Download SHAREit for PC from here: https://download-shareit.com and share files between your friends, family or strangers!
Svar JamesSot
5.48 Een 23. July 2019 
Forex + cryptocurrency = $ 9000 per week: https://chogoon.com/srt/z09fb?&pczbm=HpILs